Szeged

Online is folyik a jelentkezés a szegedi bölcsődékbe

Online is folyik a jelentkezés a szegedi bölcsődékbe

2024. május 23., csütörtök
Online is folyik a jelentkezés a szegedi bölcsődékbe

A „normál” beiratkozás június 3-tól 7-ig tart.

 

A szegedi önkormányzati fenntartású bölcsődékben évente egyszer, normál beiratkozási eljárásban, júniusban, egyhetes időintervallumban van lehetőség a jelentkezésre azoknak a gyerekeknek, akik szeptember 1-je és november 30-a között kezdik meg a bölcsődét

 – mondta sajtótájékoztatóján Ráczné Horváth Henrietta, a város Bölcsődei és Gyermekjóléti Központjának új igazgatója.

A „normál” beiratkozás június 3-tól 7-ig tart, reggel 8 és 16 óra között a bölcsődékben, de most újítottak, és már online is be lehet íratni a gyerekeket. Ráczné Horváth Henrietta elmondta, hogy erre az ugyintezes.szegedbolcsode.eu honlapon van lehetőség. A gyermekek felvétele nem jelentkezési sorrendben történik.

A felvételi döntésről mindkét beiratkozási eljárásnál az űrlapon megadott e-mail címre kapnak tájékoztatást a szülők. Az online felület használatához ügyfélkapu regisztráció szükséges - írja a Délmagyar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.