Szeged

Legalább a méhek tetszését elnyerték Mihálik napvitorlái

Legalább a méhek tetszését elnyerték Mihálik napvitorlái

2024. május 22., szerda
Legalább a méhek tetszését elnyerték Mihálik napvitorlái

Hatalmas méhraj költözött a Kárász utcára.

 

Jelentős méretű méhrajt fotózott egy szegedi járókelő kedden, a Kárász utcán, az Orex óraszalon vonalában. A képet meg is osztották SZEGEDEN láttam, találtam csoportban, és ahogy a posztban írták:

egy szép méh raj várja gazdiját.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot értesítették a méhekről, egy méhész szakszerű segítségét kérték a méhkas eltávolításához. Remélhetőleg a Mihálik-vitorla lakói senkit nem csípnek meg ez idő alatt.

 

Balkáni megoldás alatt sétálgathatunk az év nagy részében

Mihálik Edvin is beindította a zöld kampányát tavasszal. A baloldali politikus két éve hatalmas lendülettel vágott bele a napvitorla projektbe. A Kárász utca fölé kihúzott napvédőkre "szerencsére" akadt becsülettel forrás. Viszont ha már van napvitorláról beszélünk, akkor legalább ízléses lenne. Sok minden elmondható róla, de hogy ízléses lenne, az nem.

A méheknek legalább tetszik a kreálmány, ami a járókelőkre nézve kissé veszélyes élőhelyként funkcionál.

A díszkivilágítás egy hónapjától eltekintve balkáni megoldás alatt sétálgathatunk az év nagy részében. Idén ráadásul már április közepén "kivitorlázott Mihálik". A szegedi közösségi oldalakon sokan nem is értették miért kell ilyen korán megtenni ezt, amikor még mindenki napfürdőzött volna egy kicsit, mivel igencsak sokat javított az áprilisi hőérzeten a napsütés. Erre van egy egyszerű válasz:

kampány van, valamit fel kell mutatni a baloldali városvezetésnek, ha már az előző években nem sikerült.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.