Szeged

Kábítószerrel kereskedtek Algyőn

Kábítószerrel kereskedtek Algyőn

2024. május 3., péntek
Kábítószerrel kereskedtek Algyőn

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogtak egy hódmezővásárhelyi férfit és egy algyői nőt, akik drogot árultak, továbbá az őket szállító autóvezetőt is előállították.

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves férfi és egy 35 éves nő 2024. március 12-től haszonszerzés céljából kábítószerrel, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A páros május 2-án Hódmezővásárhely felé tartott, amikor a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai elfogták őket. Rajtuk kívül a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a gépjármű vezetőjét is, akinél a kábítószer-vizsgálat pozitív eredményt mutatott.

A páros ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, a fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók őrizetbe vették a két kereskedőt, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.