Szeged

Idén is megtartották a villamosbulit (Galéria)

Idén is megtartották a villamosbulit (Galéria)

2024. május 10., péntek
Fotó: Szarvas Adam
Idén is megtartották a villamosbulit (Galéria)

Az SZTE GTK hallgatói szervezete, az SZTE GM Club, idén is megszervezte a Tram Partyt. Az esemény három évvel ezelőtt valósult meg először Magyarországon kari keretek között. A szinte már hagyománnyá vált különleges rendezvény Szeged városának és az SZTE GTK-nak továbbra is egyedi büszkesége.

Fotó: Szarvas Ádam. 

 

A Villamosbuli, ahogy azt a neve is sugallja, egy zenés-táncos esemény, amelynek a Szegedi Közlekedési Társaság által biztosított PESA villamosszerelvény adott otthont, hiszen ez a fajta szerelvény elég széles és tágas ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajta bulizni. A Tram Party során a villamos körülbelül 2 órán át járta a várost a résztvevőkkel. A villamos hangulatvilágítással volt felszerelve, a zenéért idén pedig JoerJunior volt a felelős. A beléptetést biztonságiőrök végezték, így minden adott volt ahhoz, hogy egy tökéletes party hangulata alakuljon ki. A visszajelzések alapján a résztvevők idén is nagyon élvezték az eseményt.

Az SZTE GM Club egyike a Gazdaságtudományi Karon működő hallgatói szervezeteknek, amelyben közgazdász hallgatók önkéntes tevékenységet végeznek. Mottójuk az „Együtt, egymásért - szakma és közösség egy helyen”. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.