Szeged

"Ha télen lenne választás, akkor nyitna a Lapos" - így reagáltak a szegediek Mihálik bejelentésére

"Ha télen lenne választás, akkor nyitna a Lapos" - így reagáltak a szegediek Mihálik bejelentésére

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 31., péntek
"Ha télen lenne választás, akkor nyitna a Lapos" - így reagáltak a szegediek Mihálik bejelentésére

Nagyon sokan azonnal átlátták mi is lapul a döntések mögött, miről is szól ez. Egész pontosan a kampányról, ami miatt ismét "elkezdte érdekelni" a baloldali városvezetést Szeged és lakossága.

 

Idén két héttel korábban nyit a Lapos

Már június első napján megnyitják a szabadstrandot. Erre reagálva fogalmazta meg véleményét az egyik szeged lakos:

Ha télen lenne választás akkor nyitna.

Rövid, de velős mondat, és annál több az igazságtartalma. Ennek a döntésnek az értelmében a június 9-i választások előtt már megnyitják a Lapost a szegediek előtt, reménykedve a szavazatokban. Itt is előjön a baloldali városvezetés hibás szemléletmódja: nem szakmai szempontok alapján hoznak döntéseket.

 

Sajnálják a szegediek, hogy csak ötévente van választás

Ugyanis a kampányidőszakban "ismét a szegediek lesznek a legfontosabbak" Botka Lászlóék számára. Hiába előtte négy és fél évig mit sem törődtek a lakosság kéréseivel és igényeivel.

Milyen kár, hogy csak 5 évente van választás. Kisgyerekesként el vagyunk kényeztetve idén

 - fogalmazta meg gondolatát egy szegedi édesanya.

Ezt kell beosztani 5 évre. No meg 5 évente érdekli őket a lakosság, meg 5 évente az utak állapota. A többi időben csak a zsebüket tömik

- volt olvasható a felháborodott szegedi polgár kommentje, amire tökéletesen reflektál az, amit Fülöp László, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje is megfogalmazott. Véleménye szerint Botka László úgy látja, hogy a városfejlesztési és építési tervek egyik biztos pontja a kampányidőszak. Hozzátette: a másik pedig, hogy a választók hosszútávú memóriáját mintha figyelembe se vennék.

Vegyük le a rózsaszín szemüveget és gondoljuk át!

- hívta fel a figyelmet korábban Fülöp László.

 

Hirtelen lett pénz

Honnan lett hirtelen ennyi pénz mindenre, mikor a gonosz kormány elvon mindent?

- tette fel gúnyosan a kérdést az egyik kommenttelő, teljesen jogosan.

Tucatnyi esetben fordult elő, hogy Botka László saját magáénak mondja azokat az eredményeket, amit a kormány ért el Szegeden, nem egy esetben éppen az önkormányzat gáncsoskodása mellett. Öt éve azt halljuk Botkától, hogy nincs pénz, a kormány nem ad, csak elvesz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.