Szeged

Felesége életéért küzdött egy férfi Szegeden

Felesége életéért küzdött egy férfi Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 29., szerda
Felesége életéért küzdött egy férfi Szegeden

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg Facebook oldalán a történetet.

 

Tegnap hajnalban észlelte egy szegedi férfi, hogy kedvese furcsán veszi a levegőt. Az aggódó férj rögtön mentőt hívott, majd mentésirányító bajtársunk utasításai szerint megvizsgálta a nőt, aki már nem lélegzett. A telefonos instrukciók alapján a férfi azonnal megkezdte felesége újraélesztését, amit helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytattak.

A nő életéért még hosszasan küzdöttek a mentők a helyszínen, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. Bár a beteg állapotát sikerült stabilizálniuk, az életmentők azonban újabb kihívással találták szemben magukat.

A frissen újraélesztett nőt ugyanis a lehető legkíméletesebb módon kellett a mentőautóhoz juttatniuk a társasház magas szintjéről, így a Katasztrófavédelem segítségét kérték, akik az ablakon kiemelve, emelőkosárral segédkeztek a mentőknek. A beteget végül stabil állapotban szállíthatták kórházba.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.