Szeged

Egy jeggyel utazhatunk a Borfesztivál ideje alatt este 6 után

Egy jeggyel utazhatunk a Borfesztivál ideje alatt este 6 után

2024. május 9., csütörtök
Egy jeggyel utazhatunk a Borfesztivál ideje alatt este 6 után

A Szeged Napja Ünnepségsorozat ideje alatt minden este 6 után érvényesített jegy korlátlan utazásra jogosít a szegedi helyi járatokon – közölte a Szegedi Közlekedési Társaság.

 

Az „időalapú jeggyel” 18:00 órától másnap reggel 6:00 óráig korlátlan átszállással lehet utazni bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton. Az „időalapú jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a vonaljegy a Szeged Napja rendezvénysorozat időszakában, valamint a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” 18.00 óra után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre. Kivételt képez a jegyérvényesítési kötelezettség alól a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges.

Az alábbi időszakban esetlegesen üzemeltetett 91E, 92E, 93E, 94E jelzésű éjszakai járatokra a kedvezmény nem érvényes.

Az akcióval érintett események időpontjai:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.