Szeged

Dübörgő motorok Szegeden (Galéria+Videó)

Dübörgő motorok Szegeden (Galéria+Videó)

Idén az előzőeknél is több motoros vonult fel a nézők nagy örömére.

Márton Andrea
2024. május 12., vasárnap
Fotó: szegedma
Dübörgő motorok Szegeden (Galéria+Videó)

Megszámlálhatatlan kétkerekű vett részt május 11-én, szombaton a jó hangulatú közös motorozáson. Idén hatodik alkalommal szerveztek motoros találkozót jótékonysági célból, ahová barátok, családok érkeztek évről évre a jó hangulatért.

A befolyt összeget a Dél-Alföldi Motoros Egyesület a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai És Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára ajánlották fel. (Fotó: Márton Andrea)

 

Tavaly közel ötszáz motoros vonult fel Szegeden és összesen 3,1 millió forintot gyűjtöttek a Reménysugár alapítvány részére. Az alapítvány elsődleges missziója a Szegedi Gyermekklinika Onkológiai osztályán gyógyuló gyermekek és hozzátartozóik támogatása. Az 1996-os alapítás óta egyre sikeresebben veszik fel a néha lehetetlennek tűnő harcot az egyik legrettegettebb betegséggel szemben. Bár a gyerekeknek is akarniuk kell meggyógyulni, óriási része van az alapítványnak és munkatársaiknak is ebben.

Idén 4,3 millió forintot gyűjtött az alapítvány részére, melyből egy vérmelegítő készüléket, valamint egy teljesen felszerelt kötözőkocsit is tudnak vásárolni.

Az eseményről készült képeket az alábbiakban tekinthető meg:

 

 

Videó a motoros felvonulásról:


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.