Szeged

Balhé volt a hajnalban a Mars téren

Balhé volt a hajnalban a Mars téren

Olvasónk a tér elkeserítő állapotát ecsetelte

Kibédi Péter
2024. május 12., vasárnap
Balhé volt a hajnalban a Mars téren

Két ember vitája fordult tettlegességig.

A tűzoltóság segítségével tüntették el a nyomokat

 

Vasárnap hajnalban olvasói levelet kaptunk, melyben azt írták: "balhé volt a Mars téren". Elmentünk a helyszínre, ahol azt láttuk, hogy tűzoltók mossák a buszpályaudvarhoz közelebbi a gyalogos átjárónál a járdát, a területet két rendőr biztosította és figyelte. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt az információt kaptuk, hogy egy szóváltás torkolt tettlegességbe, ami után egy embert kórházba szállítottak, egy embernek pedig a rendőrségen folyik az elszámoltatása.

Nem meglepő az éjszakai balhé a Mars téren

Olvasónk a levelében azt írta, hogy a Mars tér és a Mikszáth Kálmán utca térhez közelebb eső szakasza éjszakánként elkeserítő képet fest. "Szinte nincs olyan éjszaka, hogy ne lenne valamilyen hangos szóváltás. Tele van hajléktalannal, a börtönből frissen szabadult emberrel a tér éjszaka, a dohánybolt előtt olykor nagyobb élet van, mint egy kocsmában, és nagyobb a veszélye valamilyen balhénak, mint egy kocsmában. Agresszív kéregetők, bódult erősemberek és önjelölt utcai harcosok gyülekeznek. Hiába a rendőri jelenlét, ameddig a hajléktalanokkal nem kezd valamit a város"- írták lapunknak.

Vitatkozni nem tudunk olvasónk észrevételével, már csak azért sem, mert amikor ott jártunk, akkor a buszmegállóban egy hajléktalan férfi a saját ürülékében fekve próbált felkelni a padról....

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.