Szeged

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

2024. május 17., péntek
Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1771/2024. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást. Szegeden, a Kálvária téren baleset történt 2024. május 8-án 16 óra körül, mikor a Dr. Boross József utca irányából a Kápolna utca felé közlekedő gépjármű vezetője lassított és megállt. Ekkor a mögötte, elektromos rollerrel haladó sértett belehajtott a gépjárműbe és elesett, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedve. Az ismeretlen forgalmi rendszámú autó vezetője a tőle elvárt segítségnyújtás és adatainak megadása nélkül hajtott tovább.

A Szegedi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vetetőjének, illetve azon szemtanúknak a jelentkezését várja, akik bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy a 06-62/562-400-as telefonszámon, valamint a 112-es központi segélyhívó számon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.