Szeged

A tervek szerint júliusban nyílik a Müller az Árkádban

A tervek szerint júliusban nyílik a Müller az Árkádban

2024. május 17., péntek
A tervek szerint júliusban nyílik a Müller az Árkádban

A Webrádió információi szerint hamarosan megnyitja kapuit Szeged legújabb drogériája.

 

Arról korábban mi is beszámoltunk, hogy a Müller az Árkád Szegedben nyithat üzletet. Ezután arról is lehetett olvasni, hogy a Müller már munkavállalókat is keres szegedi üzletébe: akkor üzletvezető helyettesi, valamint drogéria/parfüméria/játék-írószer részlegvezetői pozíció volt meghirdetve. Viszont a munkaerőt vélhetően már megtalálták, hiszen jelenleg nincs nyitott pozíció.

Az Európa szerte több száz üzlettel rendelkező Müller Hódmezővásárhely után a megyeszékhelyen is megnyitja boltját tehát, méghozzá a tervek szerint július elején, de legkésőbb július közepén. 

A Müllert sokan várják Szegedre, viszont erős a konkurencia az Árkádon belül is: a DM és a Rossmann is rendelkezik üzlettel a bevásárlóközpontban. A júliusban nyíló Müller drogériát az első emeleten, a CCC és a Budmil között alakítják ki, az egykori Libri és a Reno cipőbolt üzleteinek összevonásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.