Szeged

A Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje számos tervvel rendelkezik Felsőváros jobbá tételére

A Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje számos tervvel rendelkezik Felsőváros jobbá tételére

2024. május 24., péntek
A Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje számos tervvel rendelkezik Felsőváros jobbá tételére

Meg kell állítani Felsőváros népességének csökkenését, megalapozni a helyben maradást, a városrész értékének növelését. Hatékonyabban lehetne szervezni a közlekedést, és a közbiztonságok. Rövidebb távú céljai között szerepel a lakótelepi házak környezetében található közterületek fejlesztése, megújítása. Ezekről Fekete György beszélt a Délmagyarnak adott interjúban.

 

Mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember vagyok, munkatapasztalataimat elsősorban a humánerőforrás fejlesztése területén, élsportolók mentális felkészítése, továbbá nagyvállalatok stratégiai átalakítása során szereztem. A Szegedi Tudományegyetem Stratégiai Főigazgatóságán dolgozom, mint sport- és egészségfejlesztési programvezető

 – kezdte bemutatkozását Fekete György, akit a Fidesz és a KDNP a szegedi 16-os választókörzetben indít az önkormányzati választáson.

Fekete György azt is elmondta, hogy édesanyja szegedi, a nagyanyja a Petőfi Telepi Óvoda vezető pedagógusa volt, a nagyapja pedig a rókusi templom kántora, és egyben a Madách Imre Általános Iskola igazgatója volt korábban. Édesapja pedig Debrecenből jött Szegedre, és mint 1956-os egyetemista, egy ideig a Tisza szálló pincéjének „lakója” volt.

A kormánypárti képviselőjelölt számos tervvel rendelkezik:

Meg kell állítani Felsőváros népességének csökkenését, megalapozni a helyben maradást, a városrész értékének növelését. Hatékonyabban lehetne szervezni a közlekedést és a közbiztonságot. Rövidebb távú célom a lakótelepi házak környezetében található közterületek fejlesztése, megújítása, és még egyszer hangsúlyoznám, hogy a lakótelepekre fiatalokat vonzzak, mert sajnos azt látom, hogy a körzet lassan elöregszik. A ciklus végére pedig a körzetben megteremtek egy felnőtt háziorvosi rendelőt, ami folyamatosan működik.

 

Buszmegálló átnevezést kezdeményezett

Több, mint két éve adták át a Pick Arénát, a szegedi tömegközlekedés pedig még nem követte a változást, ezen változtatna Fekete György.

Időszerű lenne a megállóhely átnevezése. A tömegközlekedési eszközökön segít a pontos tájékozódásban a megállóhely helyszínre, létesítményre utaló elnevezése. Ez azért is fontos, mert nemcsak szegediek látogatják az Arénát

 – mondta Fekete György korábban, a Pick Aréna előtt tartott utcafórumán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.