Szeged

Nyárias nap elé nézünk

Nyárias nap elé nézünk

Kovács György
2024. április 6., szombat
Nyárias nap elé nézünk

Egészen nyárias nap elé nézünk Szegeden. A kellemes hőmérséklet mellé csak kisebb felhőzet társul, amelyet csak mérsékelt szélmozgás fog kísérni. Csapadékra egyáltalán nem kell számítani. 

 

Napközben a vastagabb, zártabb felhőtakaró kelet, délkelet felé elhagyja az országot, mögötte főleg délutántól egyre nagyobb területen napos, fátyolfelhős időre van kilátás az HungaroMet előrejelzése szerint. Az északkeleti tájakon kevés helyen valószínű eső, zápor. A nyugatias szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, de a legtovább felhős keleti tájakon néhol ennél pár fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 12 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szegeden 12-14 óra között 24 fokos napi maximum hőmérséklet várható. Este 10 órára is csupán 18 fokra mérséklődik a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket a Köpönyeg orvosmeteorológiája szerint. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.