Szeged

Napsütés és 25 fok: szépen indul a hétvége Szegeden

Napsütés és 25 fok: szépen indul a hétvége Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. április 13., szombat
Napsütés és 25 fok: szépen indul a hétvége Szegeden

Szépen lassan délire fordul a szél, ennek köszönhetően még melegebb levegő érkezik, majd hétfőn hidegfront vet véget a nyári időnek - de ekkor még csak az északi tájakon.

 

Többnyire derült vagy fátyolfelhős idő várható, emellett napközben északkeleten gomolyfelhők is képződhetnek. Csapadék nem várható. Napközben többfelé megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet délután 22 és 27, késő este 12, 19 fok között valószínű - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Nagyon kellenes 25 fokig is felkúszik a hőmérséklet Szegeden.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a Köpönyeg.


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.