Szeged

Maszkban, egy pisztoly utánzattal rontott a trafikba (Videó!)

Maszkban, egy pisztoly utánzattal rontott a trafikba (Videó!)

2024. április 17., szerda
Maszkban, egy pisztoly utánzattal rontott a trafikba (Videó!)

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki arcát eltakarva, egy pisztoly utánzattal a kezében rabolt ki 2022. tavaszán egy szegedi trafikot.

A vádirat szerint a vádlott 2022. március 30-án, este 9 órakor egy pisztolynak látszó tárggyal a kezében nyitott be az egyik szegedi dohányboltba. Az üzletben egyedül tartózkodó eladót többször a bevétel átadására szólította fel és eközben úgy csinált, mint aki a fegyvert csőre tölti. A nő azonban a pánikgombot nyomta meg, majd szembeszállt a férfival, akinek még így is sikerült 40.000 Ft készpénzzel az üzletből elmenekülnie.

A többszörösen büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntettével vádolja. Vádiratában az ügyészség vele szemben beismerés esetére 8 év 6 hónap fegyház kiszabását indítványozta.

A vádemeléskor más ügyben kiszabott szabadságvesztését töltő terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Az esettel összefüggésben közölt felvételt az üzlet biztonsági kamerái készítették.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.