Szeged

Ma indul a IX. Középiskolások Hete Szegeden

Ma indul a IX. Középiskolások Hete Szegeden

2024. április 15., hétfő
Ma indul a IX. Középiskolások Hete Szegeden

Idén is megrendezésre kerül a IX. KÖ7 nevet viselő programsorozat. Az előző évekhez hasonlóan a szervezői csapat most is színes programokkal készült a szegedi középiskolásoknak.

 

A hat napig tartó programsorozat megnyitójára április 15.-én kerül  sor, a Móra Ferenc Múzeumban. A megnyitót követően a résztvevők 3-5 fős csapatokban tudják próbára tenni magukat egy rövid vetélkedőn. A legtöbb pontot gyűjtött csapat minden tagja SZIN napijegyet kap. Másnap a 2 szabadulószoba, KÖ7-es képregényfesztivál és társasjátékozás várja a diákokat, este hattól pedig Kellékfeleségek vetítéssel zárul a nap. A szerdai napon szintén a D2 Ifjúsági központban lesz lehetőség a 2 szabadulószoba kipróbálására, ezt követően egy nosztalgia kahootra kerül sor. Április tizennyolcadikán a Szegedi Városi Kollégium Székhelyintézetében kollégiummal várja a szervezői csapat a tanulókat, ahol többek között a Délikert Táncegyüttes Ménkű csapata rövid táncbemutatóval készül, amit egy táncházzal zárnak majd.

Az utolsó szegedi nap programjára a JATE Klubban kerül sor. Az este folyamán kihirdetik a legmenőbb szegedi tanárt, majd két koncerttel zárul az est. Az esemény zárónapja Hódmezővásárhelyen, a Vásárhelyi Ifjúsági Klubban lesz megtartva, ahol egy rövid városismereti kvíz várható. Ezután az Impro Pont várja a kedves érdeklődőket. A Középiskolások Hetét a TiniDisco csapata fogja zárni egy rövid zenés esttel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.