Szeged

Jön a kampány - indulnak az útfelújítások

Jön a kampány - indulnak az útfelújítások

Kovács György
2024. április 15., hétfő
Jön a kampány - indulnak az útfelújítások

Ráfordulva a kampányra, az önkormányzat három helyen is útjavításba kezd. A munkálatok a tervek szerint nyár előtt vége lesz.

 

Kedd reggeltől javíttatja az önkormányzat a Széchenyi téri buszmegálló kiselemes burkolatát és a közelében lévő kátyúkat - közölte az önkormányzat sajtószolgálata a Szegederrel. A javítás miatt a buszmegállót ideiglenesen a nagyposta melletti trolimegállóba helyezik át. A Városháza tájékoztatása szerint egy hónapig tartanak a munkálatok.

Szerda reggeltől kezdik felújítani a Victor Hugo utca aszfaltburkolatát is. A munka tervezetten három hetett vesz igénybe, addig az autósoknak kerülni kell. A Palánk tömbbelső az Oskola utca–Roosevelt tér–Béla utca–Révai utca–Somogyi utca felé megközelíthető lesz, míg a Bajza utca–Nádor utca–Oroszlán utcai tömbbelső az Oroszlán utca irányából lesz elérhető.

A harmadik egy garanciális javítás lesz a Retek utcánál, ahol szintbe kell emeltetni a csatornafedlapokat. Ez várhatóan két hetet vesz igénybe.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.