Szeged

Ünnepi megemlékezését tartotta a szegedi Fidesz és a KDNP (Videó+Galéria)

Ünnepi megemlékezését tartotta a szegedi Fidesz és a KDNP (Videó+Galéria)

Fülöp László és Haág Zalán szólalt fel

Kovács György
2024. március 14., csütörtök
Fotó: Karnok Csaba
Ünnepi megemlékezését tartotta a szegedi Fidesz és a KDNP (Videó+Galéria)

A szegedi Fidesz és KDNP a Móra Ferenc Múzeum mellett, a Klauzál Gábor szobránál tartotta a március 15-i ünnepségét. A megemlékezésen először Haág Zalán, kereszténydemokrata frakcióvezető, majd Fülöp László, polgármesterjelölt szólalt fel.

Dr. Fülöp László ünnepi beszédet mond. Fotó: Karnok Csaba/DM

 

Haág Zalán hangsúlyozta, Szeged földrajzi helyzetéből adódóan a fenyegető veszély 1848-ban is délről érkezett, ahogy most is, amikor az illegális migráció kihívásaival kell szembenézni. Emlékeztetett, a város polgársága tudta, hogy a helyes döntés, ha segíti a felelős magyar kormány politikáját az ország határainak, kultúrájának és szuverenitásának megvédésében.

A kormánypártok polgármesterjelöltje, Fülöp László kiemelte, március 15-e az egyik legszebb nemzeti ünnepünk, mert olyan eseménye nemzetünk történelmének az 1848–49-es forradalom és szabadságharc, amely megítélésében egyetértés uralkodik. A szabadságharc politikai szereplői pedig példát adtak mindenkinek megingathatatlan a hűségből és abból, hogy összefogással, illetve határozott kiállással komoly eredményeket lehet elérni.

Az eseményről készült felvételt ITT lehet visszanézni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.