Szeged

Uj Pétert kérték fel a szegedi halfesztivál díszvendégének

Uj Pétert kérték fel a szegedi halfesztivál díszvendégének

2024. március 4., hétfő
Uj Pétert kérték fel a szegedi halfesztivál díszvendégének

Durván beszólt tavaly szeptemberben a XXVI. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon Uj Péter újságíró, gasztronómiai szakíró, a 444.hu főszerkesztője Instagram bejegyzésében Frank Sándornak. Azt írta, menzás csirkepörköltet idéző halászlevet és nyesedéket evett drágán és vastagon panírozva. A hír gyorsan körbeszaladt a magyar sajtóban.

Azóta lenyugodtak a kedélyek, annyira, hogy már javában folyik az idei halfesztivál szervezése. Szeptember első hétvégéjén újra felépítik a nagyszínpadot a Huszár Mátyás rakparton és már pénteken megérkezik a sztárfellépő csapat, az Irigy Hónaljmirigy. De nem ez az egyetlen meglepetés amivel Frank Sándor készül.

Személyesen szeretném meghívni Uj Pétert a zsűribe. Ő lenne a rendezvény egyik díszvendége 

– mondta a csárdagazda-fesztiválszervező.

Az idei halfesztiválra a vendéglátás és a gasztronómia sztárjait, sztárséfeket lát vendégül a szegedi fesztivál. Városunkba érkezhet többek között Borbás Marcsi és Az év vendéglőse, a Magyar Köztársasági Elnök Arany Érdemkeresztje díjjal kitüntetett séf, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Bíró Lajos is - írja a Délmagyar.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.