Szeged

Szegedi nyertesé lett a Tesco 1 millió forintos fődíja

Szegedi nyertesé lett a Tesco 1 millió forintos fődíja

2024. március 27., szerda
Szegedi nyertesé lett a Tesco 1 millió forintos fődíja

A Tesco február végén zárult nyereményjátékában hat hét alatt 166.888 blokkot töltöttek fel a vásárlók, akik közül 4205-en összesen több mint 60 millió forint értékben nyertek vásárlási utalványokat. A játék az ország mind a 197 Tesco áruházának vásárlóit, valamint az online szolgáltatást használókat is megmozgatta. A legtöbben Szegedről, Budapestről, Békéscsabáról, Debrecenből és Nyíregyházáról vettek részt, az 5 fődíjas egyike pedig egy szegedi Tesco üzletben kiállított blokkal vihette el az 1 millió forintos főnyereményt.

 

 

A Tesco január 15. és február 25. között zajló nyereményjátékában, azok vehettek részt, akik minimum 8000 forint értékben vásároltak. Hat héten át hetente összesen 500 darab 5000, 175 darab 25.000 és 25 darab 100.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolt ki az áruházlánc. A főnyeremény pedig 5 darab 1.000.000 forint összértékű utalvány volt. A fődíjat a nyertesek a bonyhádi, a dunaharaszti, a kaposvári, a szegedi, illetve a szolnoki üzletekben kiállított blokkal vitték el.

„A szegedi nyertes, Roland közel lakik a Tescóhoz, ezért gyakran betér az áruházba családjával. 

A kétgyerekes férfi általában élelmiszert vásárol az üzletben, a nyereményt is erre fogja fordítani, többek között a húsvéti bevásárlás során. A Tescónál ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy azoknak is biztosítsuk az olcsó bevásárlás lehetőségét, akik nem vettek részt játékunkban, vagy nem kedvezett nekik a szerencse. Vásárlóinkat egész évben számos kedvezménnyel várjuk árgaranciás, bomba- és Clubcard-áras kínálatunkon keresztül” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

A legaktívabbak a szegedi Tesco Extra vásárlói voltak, akik összesen 5237 blokkal vettek részt a játékban – ez az összes feltöltés több mint 3 százalékát teszi ki. Őket követik a top játékosok sorában a Budapest Váci úti és Fogarasi úti Tesco Extra, a békéscsabai hipermarket, a debreceni Tesco Extra, valamint a nyíregyházi hipermarket vásárlói.

A statisztikák szerint a játékosok legnagyobb része a nyereményjáték első és utolsó hétvégéjén töltötte fel a blokkokat, közülük jónéhányan a nagyobb esély érdekében több alkalommal is. 252-en többször is nyertek: 5-en négyszer, 19-en háromszor, 228-an kétszer. Egy vásárló pedig az egyik héten három különböző értékű utalványt is elvitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.