Szeged

Szegeden tart könyvbemutatót Orbán Balázs

Szegeden tart könyvbemutatót Orbán Balázs

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött

Kovács György
2024. március 27., szerda
Szegeden tart könyvbemutatót Orbán Balázs

Orbán Balázs Szegeden is bemutatja könyvét, a Huszárvágás - A konnektivitás magyar stratégiáját. A könyvbemutató moderátora dr. Sulyok Márton, az MCC Közjogi Műhelyének vezetője lesz.

 

 

Az MCC Press gondozásában megjelenő mű alapállítása szerint a 21. század során új, a korábbinál kiegyenlítettebb világrend jön létre. A szerző, Orbán Balázs úgy véli, a dominanciáját elveszítő Nyugat rosszul reagál az új kihívásokra: bezárkózik, az összekapcsolódás helyett a szétválasztás mellett tör lándzsát. A szerző szerint ez a politika nem szolgálja sem a Nyugat, sem pedig Magyarország érdekeit.

A szemünk láttára alakuló világrend leginkább egy hatalmas csatamezőre emlékeztet, ahol a nagy hadseregeken zűrzavar lett úrrá. Azoknak a kisebb nemzeteknek, amelyek saját kezükbe akarják venni a sorsukat, nem marad más választásuk, mint kreatív merészséggel elébe menni a dolgoknak. A Huszárvágás ennek a stratégiának a lényegét tárja elénk, amelyet Szegeden is megismerhetnek az érdeklődők.

A könyvbemutatónak az MCC szegedi képzési központja nyújt helyet (6722 Szeged Tisza Lajos krt. 85-87.) csütörtökön, 18 és 19:30 között. Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.