Szeged

Húsvéti Családi Napot tartottak Kiskundorozsmán + képek + videó

Húsvéti Családi Napot tartottak Kiskundorozsmán + képek + videó

A gyermekek az ünnephez kapcsolódó kézműves programokon vehettek részt.

Márton Andrea
2024. március 30., szombat
Fotó: Gemes Sandor gemes.sandor@gmail.com
Húsvéti Családi Napot tartottak Kiskundorozsmán + képek + videó

Különböző játékos versenyek, tojáskeresés, óriásbuborékshow várta a Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán a kisgyermekes családokat. A Baba-Mama Klub által szervezett hétvégi program sztárja pedig a Húsvéti nyúl volt.

Fotó: Gemes Sandor                   gemes.sandor@gmail.com. 

 

Mint minden évben a húsvét közeledtével a dorozsmaiaknak elszoktuk vállalni a sonka sütését a Dorozsma Művelődési Ház udvarán lévő kemencében. Ilyenkor nem csak sonka sütésre kerül sor, hanem Tahi Jánosné Tünde vezetésével működő Baba-Mama Klub meghívja tagjait, a helyi kismamákat, illetve a gyerkőcöket egy igazi családias délelőttre

- nyilatkozta lapunknak Ruzsa Roland.

A nap folyamán számos programot szerveztek a gyerekeknek, sport-, különböző ügyességi játékokat. A kellemes időjárás és a jó hangulatnak köszönhetően rengetegen kilátogattak a rendezvényre.

Ruzsa Roland kiemelte, Tahi Jánosné Jánosné már évtizedek óta Kiskundorozsma egyik oszlopos tagja, időt, energiát nem sajnálva támogatja és egyben építi is a közösséget. A képviselő elismerését fejezte ki az elmúlt években nyújtott munkájáért és bízik benne, hogy a következő években is folytatni fogja munkáját a kiváló közösségükben.

Tahi Jánosné Tünde elmondta, évről évre, színesebb programokkal várják a kisgyermekes családokat, amelynek mind a szervezők, mind a programon résztvevők nagy örömmel fogadják.

 

Tahi Jánosné Tünde a Baba-Mama Klub vezetője háláját fejezte ki Ruzsa Rolandnak, a helyi önkormányzati képviselőt illetve Mihálffy Bélának, az országgyűlési képviselőnek, hiszen nélkülük ez a rendezvény nem jöhetett volna létre. A Klub már több évtizede működik, amelyet Tahi Jánosné Tünde már 14 éve működtet.

Minél több programot is igyekszik szervezni a kisgyermekes családoknak, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.