Szeged

Egymillió forintos támogatást adott Ruzsa Roland a Nefelejcs bölcsődének

Egymillió forintos támogatást adott Ruzsa Roland a Nefelejcs bölcsődének

Hosszú évek óta húzódó probléma oldódik meg.

Kibédi Péter
2024. március 10., vasárnap
Egymillió forintos támogatást adott Ruzsa Roland a Nefelejcs bölcsődének

A KDNP-s önkormányzati képviselő ismét egy régi probléma megoldásában adott segítséget a Nefelejcs utcai bolcsődének.

Újabb fontos fejlesztésre adott pénzt az önkormányzati képviselő

Ruzsa Rolandot 2022 nyarán, az akkor országgyűlési képviselői választást megnyerő Mihálffy Béla megüresedő posztjára választották meg nagy fölénnyel képviselőnek a kiskundorozsmaiak és így ülhetett be a szegedi közgyűlés KDNP frakciójába. A képviselő, folytatva elődje munkáját és hagyományait, rendkívül aktív a városrész közéletében, több alkalommal is komoly anyagi támogatással segíti az ott élők mindennapjait.

Most a Nefelejcs utcai bölcsőde kért segítséget, hogy a csoportszobák árnyékolását meg tudják oldani, amivel az oda járó gyermekek érezhetik majd magukat jobban. Ruzsa Roland egymillió forintos képviselői adománnyal segítette a mielőbbi megvalósulást, amit szombaton, az intézmény bálján adott át Király Sándornénak, a Szegedi Bölcsődék főigazgatójának.

„Összetartó, egymást mindenben segítő közösség él Kiskundorozsmán, így nem is kérdés, hogy az itt élők ahol és amiben tudnak segítséget adnak. A bölcsőde korábban megkeresett a problémájával, ami könnyen megoldhatóvá vált az anyagi támogatással”- mondta lapunknak Ruzsa Roland, a KDNP önkormányzati képviselője.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.