Szeged

Dr. Fülöp László: Szeged és a kormány ugyanabban a csónakban evez, a lényeg, hogy egyirányba húzzuk

Dr. Fülöp László: Szeged és a kormány ugyanabban a csónakban evez, a lényeg, hogy egyirányba húzzuk

2024. március 2., szombat
Dr. Fülöp László: Szeged és a kormány ugyanabban a csónakban evez, a lényeg, hogy egyirányba húzzuk

Dr. Fülöp László, a Fidesz-KDNP szegedi polgármester-jelöltje a BYD beruházás kapcsán osztott meg egy videót a Facebook odalán.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

Technológiai forradalom valósul meg

A BYD szegedi beruházás kapcsán azt mondta, hogy

Magyarország Kormányának köszönhetően Szeged olyan közlekedés technológiai forradalom része lesz, amire utoljára Galamb József és Csonka János idejében volt példa.

Az elektromosautó-gyártó cég az előző év utolsó negyedévében az eladások tekintetében megelőzte a Teslát.

 

 

Ez több mindent jelent Szegednek

Ez lesz a magyar gazdaságtörténet egyik legnagyobb beruházása. Munkahelyeket teremt Szegeden a gyár, fejlesztik az ipari parkokat, erősödni fog a tudás intenzív szektor, valamint emelkedni fognak az iparűzési adó bevételek.

Ilyen vagy ehhez hasonló közlekedés technológiai forradalomra annak idején Galamb József, illetve Csonka János idejében volt példa.

Dr. Fülöp László külön megköszönte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek és csapatának, valamint Mihálffy Béla országgyűlési képviselőnek, hogy idehozták ezt az elképesztő beruházást.

A kormány eddig 46,3 milliárd forintot különített el a költségvetésből a fejlesztésekre. Jelenti ez a víz, gáz, villany, vasút, illetve a közúthálózat fejlesztését.

Szeged és a kormány ugyanabban a csónakban evez, a lényeg csak az, hogy egyirányba húzzuk. És azt gondolom, hogy erre csak az a garancia, hogyha Szegednek kormánypárti polgármestere van

- zárta gondolatait Dr. Fülöp László.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.