Szeged

A zebrán ütötte el a szegedi gyalogost

A zebrán ütötte el a szegedi gyalogost

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 13., kedd
A zebrán ütötte el a szegedi gyalogost

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki Szeged belvárosában kanyarodás közben ütött el egy nőt, súlyos sérüléseket okozva.

 

 

A vádirat szerint a vádlott 2022. július 22. napján közlekedett a reggeli órákban Szegeden, a Széchenyi téren, az általa vezetett személygépkocsival. Az egyik mellékutcába történő kanyarodása során a vádlott figyelmetlensége miatt nem vette észre a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó sértettet, akit emiatt az autóval elütött. A baleset következtében a nőnek súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

A járási ügyészség a vádlottat közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni -olvasható a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleményében. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.