Szeged

Új tűzoltót köszöntenek a szegedi laktanyában

Új tűzoltót köszöntenek a szegedi laktanyában

2024. február 5., hétfő
Új tűzoltót köszöntenek a szegedi laktanyában

Február elsejétől új bajtárs csatlakozott a szegedi tűzoltók csapatához. Dobár Ádám még csak 21 éves, de már hosszú évek óta tudta, hogy hivatásos tűzoltóként szeretne segíteni embertársain - tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatóságától.

 

Édesapja éveken át teljesített szolgálatot Kecelen, az ottani önkormányzati tűzoltóságon. Ádám már kisgyermek korában sok időt töltött a laktanyában, majd később aktív és rendszeres résztvevője volt a katasztrófavédelem által szervezett ifjúsági és szakmai versenyeknek. Egy ideig csatlakozott az önkéntes tűzoltókhoz is, de pár hónapja megkezdte a tűzoltó képzést, melyet sikeresen teljesített.

Dobár Ádám kedden, azaz február 6-án veszi fel élete első szolgálatát, melyet már izgatottan vár. A szegedi tűzoltók ”C” szolgálati csoportjának lesz a tagja. Mindenben számíthat majd tapasztalt bajtársaira, érdeklődve várja a hivatással együtt járó feladatokat és kihívásokat. 

Kinevezési parancsát hétfőn reggel vette át Rókus Imre tűzoltó alezredestől, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesétől. 

A vármegyei katasztrófavédelem minden munkatársa, jó egészséget és szakmai sikereket kívánt új munkatársának!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.