Szeged

Rugdosó rém őrjöng a szegedi parkolókban

Rugdosó rém őrjöng a szegedi parkolókban

A férfi kéreget, de ha nem kap aprót, elönti a düh az agyát.

2024. február 13., kedd
Rugdosó rém őrjöng a szegedi parkolókban

A férfi terepmintás kabátban, egy cetlivel kéreget az üzletközpont parkolójában. Amikor valaki nemet mond neki, a férfi kemény támadásba lendül.

rendőrség
 

Ma este az Auchan parkolójában egy kéregető elég agresszíven kopogtatott a kocsink ablakán. Mondtuk neki, hogy nincs nálunk apró, és mivel kanyarodtunk volna ki, azt is, hogy menjen arrébb. Erre erősen belerúgott a kocsi oldalába

 - mesélte az egyik helyi fórumon a sokkot kapott tulajdonos. Kálváriájuk ekkor még nem ért véget, a férfi döbbenetes húzással toldotta meg a korábbiakat.

Amikor a párom kiszállt, fenyegetőzni kezdett. Annyiban hagytuk, indultunk volna, erre lefotózta a kocsit

 - tette hozzá. Egyelőre nem tudják, hogy mi lehet a férfi célja a fotózással. Többek szerint vagy a félelemkeltés az oka, vagy ami még rosszabb: a rendszámot akarja ilyen módon megjegyezni, hogy legközelebb megrongálja a kocsikat. 

Több helyi szerint a rugdosódó rém egyáltalán nem ismeretlen a környéken, korábban több parkolóban is garázdálkodott, akkor is agresszíven viselkedett. 

Látták már többen másik parkolókban is, ugyanez volt a módszere: a kocsik ablakán kopogtatott, aztán már erősen ütögette. Akkor még nem rugdosott kocsikat, de agresszív volt, ha nem kapott semmit. Tartottak tőle az autósok

 - mesélte egy helyi lakos.

 

Forrás: Ripost

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.