Szeged

Műjégpálya mögötti roncsautók is elszállításra kerülhetnek

Műjégpálya mögötti roncsautók is elszállításra kerülhetnek

A választás közeledtével több évnyi hiányosságot orvosolnak

Kovács György
2024. február 23., péntek
Műjégpálya mögötti roncsautók is elszállításra kerülhetnek

Hosszú évek óta rondítják, illetve foglalják el a parkolóhelyeket Szeged számos pontján roncsautók, most a Szegedi Műjégpálya mögött kaptak felszólítást az autók.

"Mikuláscsomagot" kapott több roncsautó
"Mikuláscsomagot" kapott több roncsautó. Fotó: Kovács György/Szeged Ma

 

A hónap elején számoltunk be arról, hogy több év után elkezdték elhordani a Tesco parkolójából a roncsautókat - igaz, egyet ottfelejtettek mementóként, amely a mai napig ott áll, pedig az elszállításra való felszólítási határidő éppen ma egy hónapja járt le. 

A Műjégpálya hátsó úton lévő parkolóban is hosszú évek óta olvadtak egybe roncsautók az utcaképpel, amely helyzet talán most orvoslásra kerül, pont a választások közeledtével. A Szeged-Városi Közterület-felügyelet ugyanis elhelyezett több "mikuláscsomagot" a szélvédőknél, amelyekben feltételezhetően a tulajdonosokat szólítják fel a járművük elszállítására. Sajnálatos módon azonban nem mindegyik roncson található ilyen, köztük egy olyanon sincs csomag, ami a Google utcakép alapján legalább 5 éve ott parkol.

2019-es Google utcakép, a 2024-ben is itt parkoló roncsautókról.
2019-es Google utcakép, a 2024-ben is itt parkoló roncsautókról.

 

2012-es utcaképen még szinte üres volt az egész utca, ezt követően csak 2019-ben készültek felvételek, amin már ott szerepel többek között a máig ott parkoló szürke Peugeot mellett a fehér Volkswagen, utóbbin pedig semmilyen felszólítás nincs jelenleg.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.