Szeged

Mihálffy Béla: A magyarok egyértelmű üzenet küldtek a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek

Mihálffy Béla: A magyarok egyértelmű üzenet küldtek a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek

Szegeden és a Homokhátságon is számíthatnak a kormányra, az értékek és béke megőrzésében

Kibédi Péter
2024. február 1., csütörtök
Mihálffy Béla: A magyarok egyértelmű üzenet küldtek a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek

A magyar kormány továbbra is kiáll az ország szuverenitása mellett.

A nemzeti konzultáció eredményeiről beszélt Szeged és a Homokhátság kormánypárti országyűlsi képviselője

 

"Nagy sikerrel zárult a Nemzeti Konzultáció"

- jelentette ki sajtótájékoztatóján Mihálffy Béla. Szeged és a Homokhátság kormánypárti országgyűlési képviselője kiemelte, hogy magyarok egyértelműen fontosnak tartják hazánk szuverenitásának védelmét, kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, hangot adtak a béke és gyermekeink védelmének fontosságának.

„Köszönöm mindenkinek, akik itt a választókerületünkben részt vettek a Nemzeti Konzultáció kitöltésében. Mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik”

- hangsúlyozta a politikus. Rámutatott, hogy a magyarok egyértelmű üzenet küldtek a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek: nem akarunk háborút, illegális bevándorlást és gender-propagandát!

„A Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, Szegeden és a Homokhátságon is számíthatnak ránk értékeink és békénk megőrzésében”

- zárta gondolatait Mihálffy Béla

A kormány honlapján közzétett adatok szerint a magyar emberek elsöprő többsége mondott nemet arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk. Több mint másfél millióan mondták, hogy továbbra is fenn kell tartani a rezsitámogatást, azaz a magyar családok energiaszámláinak havi átlagos 181 ezer forinttal való csökkentését. Arányaiban a legtöbben a migránsgettók létesítését utasították el, 99,33 százalék mondott nemet.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.