Szeged

Már közel ezer nevezőnél jár a szegedi Ágota Futás

Már közel ezer nevezőnél jár a szegedi Ágota Futás

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 28., szerda
Már közel ezer nevezőnél jár a szegedi Ágota Futás

A gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok támogatására rendez jótékonysági futást április 14-én Szegeden a város két felsőoktatási intézménye, a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Egyetem, valamint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal. Jelenleg már kevesebb mint 100 kedvezményes nevezésre van lehetőség, érdemes résen lenni. Minden nevező ajándékokat és egy belépőt kap a Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Szombathelyi Haladás NB II-es bajnoki mérkőzésre.

 

 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy már 500 nevezőnél a jótékonysági futás.

 

Az április 14-ei futóverseny a Dóm térről, a Fogadalmi templom elől indul. A gyermekek 100, 400 és 800 méteres távokon állhatnak rajthoz, míg a felnőttek 3, 6 és 12 km-es, valamint 4x3 km-es váltó távokat teljesíthetnek.

Ahogy a Csongrád-Csanád vármegyei Kormányhivatal is megosztotta, most már több mint 900-an jelentkeztek a gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő fiatalok támogatására megszervezett Ágota Futásra.

Bár minden résztvevő ajándék emlékérmet és startcsomagot kap, az első 1000 nevező még kedvezményes áron biztosíthatja helyét a jótékonysági futás rajtvonalán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.