Szeged

Két fiatalkorú fosztogatott Szegeden

Két fiatalkorú fosztogatott Szegeden

2024. február 8., csütörtök
Két fiatalkorú fosztogatott Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két fiatalkorú fiúval szemben, akik tavaly januárban 5 szegedi üzletbe törtek be, az egyikbe többször is. 
 

A vádirat szerint a két vádlott az egyik szegedi bevásárló központ parkolójában levő kifőzdébe tört be háromszor, heti időközökkel, ajtókifeszítés módszerével, ahonnan készpénzt, elektronikai cikkeket tulajdonítottak el, összesen mintegy 100 ezer forint értékben. Ugyanebben az időszakban hasonló módszerrel behatoltak egy étterembe, ahonnan készpénzt és élelmiszereket loptak el 200 ezer forint értékben, egy büfébe ahonnan 30 ezer forintot vittek el, továbbá egy pavilonba ahonnan 20 forint értékű italt tulajdonítottak el. A vádlottak betörtek egy lángossütőbe és egy temetkezési vállalkozóhoz is, de onnan semmit nem tudtak elvinni. 

A járási ügyészség a vádlottakat üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésével vádolja.

A vádlottak bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.