Szeged

Hírességekkel is találkozhatunk a szegedi Mentorháló Programon

Hírességekkel is találkozhatunk a szegedi Mentorháló Programon

Kovács György
2024. február 9., péntek
Hírességekkel is találkozhatunk a szegedi Mentorháló Programon

Az Egyetem TV mai napon közzétett Napfel című adásának vendége Porkoláb Mihály volt, aki arról számolt be, hogy milyen főbb változtatásokat eszközöltek a Mentorháló Program rendezvényeiben, valamint arról, hogy milyen főbb témákat fognak érinteni.

A Mentorháló Program ismeretterjesztő sorozata 9 évvel ezelőtt indult el a Szegedi Tudományegyetem és az IH Rendezvényközpont közös szervezésében. 

Az idei programsorozat már elkezdődött, január 22. és június 10. között 11 előadást tartanak.

Az első előadás Nyáry Krisztián, író, irodalomtörténész és Mautner Zsófi, gasztroblogger beszélgetésével indult el az előadássorozat mintegy 400 fős közönség előtt. Februárban látogatott Szegedre dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, TikTok Titkok című előadásával, amelyen tabuk nélkül és viccesen beszélt az erotikáról. 

A következő előadó, Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pártterapeuta, pszichológus, február 27-én érkezik városunkba, aki 2022-ben az év előadója lett a Mentorháló Programban. Mostani előadásában a párkapcsolatok kereséséről, megtalálásáról és megőrzéséről fog beszélni, amelyre minden korosztályt várnak.

Az idei évad vendége májusi vendége lesz Tomán Szabina üzletasszony, akit legtöbben a Cápák között műsorból ismerhetnek. Beszélgetés keretében arra keresnek majd választ, egy nő hogyan lehet sikeres a pályáján, valamint egy sikeres nő, hogyan éli meg a mindennapokat, hogyan szerepel anyaként, nőként. Szintén májusban tart előadást Prof. Dr. Kiss László csillagász-fizikus, aki arról fog értekezni, van-e élet a Földön kívül. 

Többek között Jakupcsek Gabriella televíziós műsorvezető is vendége lesz a Mentorháló Programnak, azonban előadására a jegyek már karácsony előtt elfogytak.

Az adás itt tekinthető meg:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.