Szeged

Folyamatosan tisztítják meg a vármegyét az embercsempészek autóitól

Folyamatosan tisztítják meg a vármegyét az embercsempészek autóitól

A szegedi önkormányzat nm fogallkozik a roncsokkal, pedig vannak a városban

2024. február 7., szerda
Folyamatosan tisztítják meg a vármegyét az embercsempészek autóitól

Bár a munka folyamatos, még mindig vannak elszállításra váró roncsok Szegeden is.

 

 

Keddig összesen 139 bejelentett, embercsempészek által hátrahagyott gépjármű elszállításáról intézkedett a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal. A bejelentések tíz településről érkeztek. Szegedről csak egy autót jelentettek, de az nem volt a megadott helyen, pedig akadnak még a városban roncsok-írta meg a Délmagyar.

A cikkből kiderül, hogy  a legrosszabb helyzet egyébként Ásotthalom és Mórahalom térségében alakult ki, de több tucat jármű sorakozott az 55-ös út közelében is. A szegedi önkormányzat viszont a kérés ellenére sem foglalkozott a roncsautók bejelentésével.

Ha három hónapon belül nem jelentkezik érte a tulajdonos, az autókat értékesíthetik. Ha a tulajnak ezután jutna eszébe, hogy hiányzik a kocsija, akkor – az eladás után – még kilenc hónapig jelentkezhet érte, majd a szállítási és tárolási költség levonása után megkapja a maradék pénzt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.