Szeged

Elindult a felvételi időszak a szegedi MCC képzésére

Elindult a felvételi időszak a szegedi MCC képzésére

2024. február 12., hétfő
Elindult a felvételi időszak a szegedi MCC képzésére

Az MCC Egyetemi Program Iskoláiba olyan elsőéves egyetemisták jelentkezését várják, akik a 2024-25-ös tanévtől szívesen csatlakoznának a szegedi MCC inspiráló szakmai közösségéhez.

 

 

A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat Iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom-, és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak és rengeteg nemzetközi tapasztalatot szerezhetnek.

 

Egyedülálló, személyre szabott képzés

Az immár több mint 7300 hallgató képzését végző, idén 28 éve működő Mathias Corvinus Collegium a Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, amely az ország határain kívül is biztosít ingyenes foglalkozásokat a legtehetségesebb magyar fiatalok számára.

A diákok közül nem kevesen már általános iskolás koruktól kezdve az MCC tanulói, így az intézmény teljes képzési palettájában részt vettek.

 

Az MCC Szegeden

A szegedi fiataloknak és a városnak óriási lehetőséget jelent, hogy az MCC a csongrádi vármegyeszékhelyen is elérhetővé tette egyedülálló képzéseit. Szeged szellemi és oktatási központ, a hazai felsőoktatás egyik bástyája. Ebben a sokszínű és oktatási, kulturális örökségekben gazdag városban pezseg az élet, számos kiváló intézmény található, rendkívül sok tehetséges hallgató tanul. Nekik kínál az MCC a felsőoktatást kiegészítő, magas szintű képzést, nem csupán egy területet érintően, hanem interdiszciplináris jelleggel. Az MCC és a szegedi központ a diákoknak barátokat, egy erős, összetartó és értékeken alapuló közösséget kínál.

 

Jelentkezési határidő: 2024. április 14.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.