Szeged

Az időjárás ismét a 20 fokhoz közelít Szegeden

Az időjárás ismét a 20 fokhoz közelít Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 27., kedd
Az időjárás ismét a 20 fokhoz közelít Szegeden

Továbbra is marad a meleg, kora tavaszias idő, olyannyira, hogy kedden a napi melegrekord is megdőlhet.

 


A Dunántúlon és középen jellemzően erősen felhős idő valószínű, itt inkább csak kevés szűrt napsütés lehet. Ugyanakkor a Tisza mentén és a Tiszántúlon fátyolfelhős, napos idő valószínű. Legfeljebb a Nyugat-Dunántúlon van esély egy-egy futó záporra. A déli, délkeleti szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 21 fok között alakul. Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szegeden ismét 18 fok körül alakul a napi maximum.

Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelően javasolt rétegesen öltözködni - írja a Köpönyeg.



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.