Szeged

A SZIN-en mutatja be legújabb albumát a svéd világsztár

A SZIN-en mutatja be legújabb albumát a svéd világsztár

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 2., péntek
A SZIN-en mutatja be legújabb albumát a svéd világsztár

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb nemzetközi sztár fellépését hozta nyilvánosságra, a fesztiválnyarat idén is nagy bulival záró Szegedi Ifjúsági Napok. Szegeden lép fel augusztus végén a svéd világsztár, Zara Larsson, akinek most megjelenő új lemezét itt hallhatjuk Magyarországon először élőben.

 

 

A SZIN szervezői már a hazai nevekből is közzétettek néhányat: augusztus 28-31. között a Tisza-parton búcsúztatja a szezont Azahriah, Krúbi, Dzsúdló, Rúzsa Magdi és a Wellhello is.

 

Zara Larsson szupersztár karrierje 10 éves korában indult, amikor elvitte a pálmát a Britain's Got Talent svéd megfelelőjén, a Talang-on. Zara csak pár évig maradt Skandinávia féltve őrzött titka, 2015-ben már az egész világ beleszeretett 'Lush Life' című slágerébe, mely 24 ország slágerlistájára került fel és a Spotify-on több mint 1,3 milliárd streamelésnél tart. 

A svéd világsztár idén februárra ígérte legújabb albumát, melynek egyik felvezető slágere, a ’You Love Who You Love’ egy erőteljes üzenetet magába foglaló dal, egy vibráló pop-rock himnuszba csomagolva, illetve már napvilágra került az ’On My Love’ című single is, amit a svéd énekesnő a világ elsőszámú DJ-jével, David Guettával közösen hozott össze. 

Az új album dalait Magyarországon, élőben először a Coca-Cola SZIN-en hallhatjuk.

A hazai könnyűzenei szcéna is hagyományosan Szegeden búcsúzik a nyári fesztiválszezontól. Azahriah már korábban bejelentette, hogy az idei, mindössze néhány állomásból álló fesztiválos bulisorozatát Szegeden zárja. Rajta kívül pedig már biztos, hogy fellép a Tisza-parton az Analog Balaton, a Bagossy Brothers Company, a Bëlga, a Bohemian Betyars, a BSW, a CsakNekedKislány, Dzsúdló, a Fish!, a Follow The Flow, KKevin, Krúbi, a Lazarvs, a Necc Party, Pogány Induló & Ótvar Pestis, Rúzsa Magdi, T. Danny, a Valmar és a Wellhello.

  • Szerdán: Zara Larsson, Rúzsa Magdi, Dzsúdló, Follow The Flow, KKevin, Analog Balaton, Fish
  • Csütörtökön: Armin van Buuren, Lazarvs, CsakNekedKislány, Bëlga, Valmar
  • Péntek: Kamrad, Wellhello, T. Danny, Krúbi, Bohemian Betyars, Pogány Induló és Ótvar Pestis
  • Szombaton: Azahriah, Necc Party, BSW, Bagossy Brothers Company

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.