Szeged

Ködbe burkolózott Szeged (galéria)

Ködbe burkolózott Szeged (galéria)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 30., kedd
Ködbe burkolózott Szeged (galéria)

Rendkívül nehéz látási viszonyok uralkodnak Szegeden, mindenki közlekedjen óvatosan és türelemmel.

A Kárász utca is tejfehérben.

 

A ragyogó napsütést egyre inkább a köd váltotta fel, a fő bizonytalansági tényezőt a köd kiterjedése és tartóssága jelenti. A hét második felétől mozgalmasabb lesz időjárásunk, de jelentős csapadékra nem kell készülnünk, illetve az átlagostól melegebb időre számíthatunk a hét folyamán.

A zúzmarás köd és rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik fel, sőt egyes részeken akár egész nap is megmaradhatnak, csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet Szegeden  5 fok körül valószínű. Késő estére -6 és +1 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a Köpönyeg.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.