Szeged

Hamarosan két szegedi MOL kút válik piros-fehérré

Hamarosan két szegedi MOL kút válik piros-fehérré

Átadásra kerülnek

Kovács György
2024. január 15., hétfő
Hamarosan két szegedi MOL kút válik piros-fehérré

Országszerte 63 helyszínen veszi át a benzinkutakat az Orlen a Moltól, elsőként az M1-es bevezetőjén történt meg a csere, márciusban pedig két szegedi benzinkút cserél gazdát.

Fotó: ORLEN Magyarország fb / 1foto.hu

 

Az elmúlt hetekben országszerte több Mol benzinkúton is felújítási munkálatok zajlottak, sokak meglepődésére azonban nem pusztán egyszerű ráncfelvarrás történt. Az eddig zöldbe burkolozó töltőállomásokat az Orlenre jellemző piros-fehérre festették át. Az egész mögött pedig nem más, mint Mol és a Grupa Lotos SA-val, valamint a PKN Orlennel kötött megállapodása áll, amely révén a Mol-csoport hálózata több, mint 410 LOTOS Paliwa töltőállomással bővült Lengyelországban. Ugyanakkor az akvizíciós megállapodás részeként 64 magyarországi töltőállomást átadtak az Orlen részére.

Az átadás 2024. január 8-tól kezdődően fokozatosan történik, és várhatóan 2024. április végére fejeződik be.

Szegeden a Makai úton lévót március 4-én, a Csongrádi sugárúton lévőt március 5-én adják át.

Az érintett állomások listáját itt találja – ebben a fájlban összegyűjtötték az átadási időpontokat, valamint a legközelebbi helyettesítő töltőállomásokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.