Szeged

Front és csapadékmentes nap áll előttünk

Front és csapadékmentes nap áll előttünk

Kovács György
2024. január 22., hétfő
Fotó: Ködös reggel. Szeged Ma/Kovács György
Front és csapadékmentes nap áll előttünk

Jelentős ködre ébredtek a szegediek. A köpönyeg előrejelzése alapján csak 9 óra körül várható, hogy a hőmérséklet fagypont felé emelkedik. 5 fokos napi maximum hőmérséklet várható 12 és 13 óra körül. Csapadékkal nem kell számolni a mai napon. Mínuszokra csak éjféltől kell számítani, de csekélyebb lesz mint a múlt éjszakai. A leghidegebb -3 fok lesz hajnali 3-tól, amely hőmérséklet kedd reggel 6-ig tartani fogja magát. 

 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket

A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.