Szeged

Egy hatodik esten látható az Ezeregy éjszaka (VIDEÓ)

Egy hatodik esten látható az Ezeregy éjszaka (VIDEÓ)

Márton Andrea
2024. január 12., péntek
Egy hatodik esten látható az Ezeregy éjszaka (VIDEÓ)

Újabb előadást-alkalmat hirdetett Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljéből a Szegedi Szabadtéri Játékok. A fesztivál látogatói egy hatodik estén, július 14-én is megtekinthetik az Ezeregy éjszakát hazánk legnagyobb színpadán 2024-ben.

 

A hatodik előadás-alkalom örömére az alkotók egy hangulatos egyveleget készítettek a fergeteges world musical legemlékezetesebb pillanataiból, legfülbemászóbb dallamaiból. A medly-videóval az előadás rajongói felidézhetik kedvenc mozzanataikat, és a leendő nézők is ízelítőt kaphatnak a Trokán Nórát, Bányai Kelemen Barnát, Márkus Lucát, Tasnádi Bencét, Stohl Andrást, Bori Rékát és Mészáros Mátét felsorakoztató sztárszereposztással színpadra állított keleti varázsvilágból. 

A július 14-i alkalomra mától elérhetőek a belépők.

A nagyszabású, szórakoztató és elgondolkodtató musical idei nézői személyesen és online válogathatnak az első öt előadás utolsó jegyei és az új időpont ülőhelyei közül - Szegeden a Fesztivál Jegyirodában, az Interticket-irodákban országszerte, vagy a Szabadtéri Játékok weboldalán keresztül.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.