Szeged

A Vedres Utcai Óvoda felújításánál egy fontos dolgot elfelejtettek

A Vedres Utcai Óvoda felújításánál egy fontos dolgot elfelejtettek

Erre nem gondolt a zöldtanácsnok

Kovács György
2024. január 25., csütörtök
A Vedres Utcai Óvoda felújításánál egy fontos dolgot elfelejtettek

Több száz milliót költöttek a Vedres utcára, de a kivitelezéssel akadnak problémák.

 

Szeptemberben végeztek a Vedres Utcai Óvoda felújításával, ami végül 494 millióból készült el. Decemberben az utcában is végeztek útrekonstrukciós munkálatokat mintegy hétszáz négyzetméteren. Mihálik Edvin akkor úgy fogalmazott, folyamatosan azon dolgoznak, hogy Újszeged egyre élhetőbb és biztonságosabb legyen, azonban a zöldtanácsnok egyre nem gondolt: 

valahogy be kéne jutni az óvodába rossz időben is.

Egyik olvasónk jelezte, hogy a felújított óvoda előtt akkora sártenger uralkodik, hogy nem csak autóval, de még gyalog sem lehet megközelíteni a bejáratot. 

Felháborítónak tartom, hogy nap mint nap az esős időjárás miatt az óvoda megközelítése kész akadálypályává változott. Kisgyermekes édesanyaként naponta okoz fejfájást az a probléma, hogy hogyan is oldjam meg, hogy se a gyermekem se jó magam ne legyünk tiszta kosz és sár. Az önkormányzati képviselő Mihálik Edvintől folyton csak ígérgetéseket hallgatok, tényleges problémamegoldást viszont nem. De hogyan is érthetné meg ezt a fajta problémát, hisz még nagyon fiatal, mondjuk úgy, hogy a tojáshéj még a feneke alatt van – nincs gyermeke. Ezzel nem is lenne problémám, ha több figyelmet fordítana és tekintettel lenne ránk szülőkre – mert ez igenis egy valós, és megoldásra váró komoly probléma

- fogalmazott egy olvasónk.

 

Olvasói fotó az óvoda előtti állapotról.

 

Olvasói fotó az óvoda előtti állapotról.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.