Szeged

Három szegedi is szerepel a körözési toplistán

Három szegedi is szerepel a körözési toplistán

2023. december 5., kedd
Három szegedi is szerepel a körözési toplistán

Kereken 600 elfogatóparancs van érvényben, amelyet a Szegedi Rendőrkapitányság adott ki, de ezen felül számos Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság különböző osztályai által kiadott is található. 

Fotó: police.hu. Szegedi körözöttek egy része.

Szegedi születési hely alapján pedig 112 körözés van érvényben, közülük hárman pedig a körözési toplistára is felkerültek. 

Legrégebben a 47 éves Zsemberi Marcell Sándor szerepel a szegedi toplistás körözöttek listáján, akire már letöltendő börtönbüntetés vár. Ellene három, csalások miatti körözés is érvényben van. Az elsőt 2019-ben adták ki, majd 2020-ban kettőt is.

A 36 éves Vrbovszkiné B Nagy Anita már egy éve szerepel a körözési toplistán - medgyesegyházi férjével együtt - akikre letöltendő börtönbüntetés vár, árú hamis megjelölése büntette miatt. A nőre és férjére szintén három körözés van érvényben, mindegyiket 2021-ben rendelték el.

Idén került fel a toplistára a 44 éves Vörös Gábor, hivatali vesztegetés elfogadása miatt köröznek. Személye ellen is három elfogatóparancs van érvényben, amelyeket 2022-ben adtak ki.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.