Szeged

Báloztak a Jerneysek Kiskundorozsmán

Báloztak a Jerneysek Kiskundorozsmán

Minden osztály műsorral készült a bálra.

2023. december 3., vasárnap
Báloztak a Jerneysek Kiskundorozsmán

Minden osztály műsorral készült a bálra.

A szülök büszkék lehettek a gyerekekre



A Jerney János Általános Iskolai alapítvány jótékonysági bálját tartották szombaton Kiskundorozsmán. Az iskola tornaterme dugig megtelt, minden osztály műsorral készült a bálra, a szülők legnagyobb örömére. A bálon ott voltak városrész önkormányzati képviselői, illetve a szintén kiskundorozsmai Mihálffy Béla, Szeged kormánypárti országgyűlési képviselője is. A tanintézményt megválasztása óta rendszeresen támogatja Ruzsa Roland is. A KDNP-s képviselő a szombat esti bálon az iskola tanárainak mondott elsősorban köszönetet áldozatos munkájukért.

„Egy összetartó, rendkívül jó tanárikar dolgozik a Jerney iskolában, nem érzem túlzásnak, amit a beszédemben is elmondtam, ők a mi hőseink itt Kiskundorozsmán. Az a szakmai elhivatottság, ami erre a tanári gárdára jellemző, Kiskundorozsma jövőjét is jelenti, mivel az itt élők gyermekei töltik meg az osztálytermeket. Örömmel fogadtam a meghívást és nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek. Természetesen ahogy eddig, úgy a jövőben is mindenben számíthatnak rám a Jerney iskola tanulói és tanárai”-mondta lapunknak Ruzsa Roland.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.