Szeged

Telt házas fórum Szegeden a nemzeti konzultációról

Telt házas fórum Szegeden a nemzeti konzultációról

"Az európaiak hangja Magyarország"-hangsúlyozta Hollik István

Kibédi Péter
2023. november 22., szerda
Telt házas fórum Szegeden a nemzeti konzultációról

Országjárásba kezdett a Fidesz–KDNP, hogy népszerűsítse a nemzeti konzultációt. Az országjáráson szeretnének minél több embert meggyőzni, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultációban, mert így Európában egyedülálló módon lehetőségük lesz állást foglalni a magyarokat érintő fontos kérdésekben.

Nagyon sok embert érdekelt a nemzeti konzultációról tartott fórum (Fotó: SzegedMA)

Szegeden a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István tartott kedden fórumot, amire dugig megtelt a párt Victor Hugo utcai irodájának nagyterme. „Bár csak néhány napja kezdődött az országjárás, az már látható, hogy mindenkit érdeklő témákról kérjük az emberek véleményt. Mindenhol telt házas fórumot tartottunk eddig”-mondta érkezése után lapunknak a politikus.

Pártszimpátiától független, fontos kérdésekben kéri az emberek véleményét a kormány (Fotó: SzegedMA)

A fórumon Hollik István kiemelt, hogy Fontos, az ország sorsát hosszútávon befolyásoló kérdések szerepelnek a mostani Nemzeti konzultációban. Mint mondta, egyrészt ráirányítja a figyelmet ezekre a témákra, másrészt egy nagyon erős üzenetet küld Brüsszelbe azáltal, hogy jó eséllyel milliók fogják támogatni a kormány álláspontját ezekben a kérdésekben. 

"Az európaiak hangja Magyarország"

-hangsúlyozta Hollik István, a nemzeti konzultáció kapcsán.

Megtelt a Victor Hugo utcai székház nagyterme (Fotó: SzegedMA)

A nemzeti konzultáció legfontosabb témaköreit alaposan végigjárva részletesen beszélt Brüsszel birodalmi törekvéseiről, a Soros-birodalom európai uniós befolyásáról és Brüsszel legújabb migrációs tervéről, de a fórum résztvevői is érdeklődőek voltak, több kérdés is érkezett a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatójához.

Van véleménye erről? Írja meg nekünk közösségi oldalunkon vagy a velemenyszegedma@mediaworks.hu e-mail címre.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.