Szeged

SzegedMA - Van véleményünk

SzegedMA - Van véleményünk

A tartalom változatlanul ízig-vérig szegedi, a forma megújult.

Kibédi Péter
2023. november 8., szerda
SzegedMA - Van véleményünk

Amikor tizenöt évvel ezelőtt lelkes újságírók útjára indították a SzegedMA hírportált, akkor az volt az elsődleges cél, hogy Szegednek legyen egy olyan hírportálja, ami együtt él, lélegzik a várossal. Az oldal, követve a digitális világ fejlődését, többször átalakult, azonban egy dolog soha nem változott: 

Szegedről íródik a szegedieknek.

Mint azt a kedves olvasó észrevette, november 8-án reggel egy megújult felülettel találkozott amikor a SzegedMA oldalára kattintott. A külsőnk frissült, modernebb lett, amivel áttekinthetőbb lett az oldal-minden digitális eszközön.

A tartalom azonban változatlanul ízig-vérig szegedi.

Egy valamin azonban változtatunk! Nagyobb teret adunk olvasóink véleményének. A közösségi oldalak rohamos fejlődésének köszönhetően eddig is szoros kapcsolatban voltunk Önökkel. Rengeteg hasznos tartalmat, értékes kritikát kaptunk és még több véleményt. Véleményt Szegedről.

Ezeket a véleményeket eddig is közre adtuk, és ez sem változik a jövőben. Szeretnénk azonban, ha szegedi polgárok véleménye szem előtt lenne, komoly figyelmet kapjon és hangsúlyos legyen. Éppen ezért a megújult oldalon kiemelt helyet kapnak a véleménycikkek. Szeretnénk lehetőséget adni, hogy a szegediek elmondhassák véleményüket szeretett városunkról, Szeged mindennapjairól, szépségéről, vagy éppen arról amin szeretnének változtatni.

Arra buzdítjuk önöket, hogy küldjék el véleményüket, írjanak nekünk, alakítsunk ki egy virtuális közös teret, amivel Szegedet építhetjük és tehetjük jobbá. 

Szlogenünk éppen ezért: SzegedMA- Van véleményünk!

Kibédi Péter
felelős szerkesztő

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.