Szeged

Saját oldalán szóltak be Botka Lászlónak

Saját oldalán szóltak be Botka Lászlónak

Márton Andrea
2023. november 10., péntek
Saját oldalán szóltak be Botka Lászlónak

Vadonatúj díszkivilágítás Szeged főutcáján, de még csillagtetőt is kap a Kárász utca az idei Karácsonyi Hetekre. Tíz kilométer hosszú LED-es fényfüzér felszerelését kezdték meg.

Erről Botka László polgármester is tett közzé Facebook oldalán egy közleményt.

Botka László Facebook bejegyzése a karácsonyi díszítésről.

 

A bejegyzés kommentelői között sokan várják és örömüket fejezték ki, hogy a karácsonyi időszakban ünnepi fényben pompázhat a belváros. De olvasható olyan hozzászólás is, ahol felmerül a kérdés, hogy "ilyenkor van pénz" de mégis nemrégiben lekapcsolták a díszkivilágítást is.

 
 

Erről az esetről mi is írtunk, akkoriban az elszabaduló energiaárakra hivatkozva március 3-ig lekapcsolták a díszkivilágítást Szegeden, de még a középületek fényeit is csak tavasszal kapcsolta fel újra az önkormányzat.

 

 

Olvasható olyan hozzászólás is, hogy először is a közvilágítással kellene foglalkozni, mert ahogy fogalmazott "csapnivaló". Magyarország egyik legcsodálatosabb városát "letargikus hangulat jellemzi". Egy másik hozzászólásban is közvilágítási gonddal küzd, fontosnak tartja először ezeket a problémákat megoldani "utána lehet ünnepi fényről gondoskodni".

 

 
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.