Bulvár

Véget ért VV Aurelio szegedi drámája: börtönbüntetés a jogerős ítélet

Véget ért VV Aurelio szegedi drámája: börtönbüntetés a jogerős ítélet

2021. november 24., szerda
Véget ért VV Aurelio szegedi drámája: börtönbüntetés a jogerős ítélet

Még korábban mi is írtunk VV Aurelio szegedi tárgyalásának fejleményeiről - pontosabban azoknak a hiányáról, ugyanis legutóbb, szeptember elején, azonban az egyik szakértő nem tudott megjelenni a tárgyaláson. Most viszont pont kerülhetett az Aurelio-ügy végére.

A sokáig húzódó ügy még 2017 őszén esett meg. Dióhéjban az történt, hogy az ex-valóságshow-hőstől egy szórakozóhelyen nagy mennyiségű készpénzt tulajdonítottak el, majd másnap a tettest kérdőre vonta egy társával és autójukba tuszkolva elrabolták a sértettet.

Aurelio társa és védője nem vitatta az elsőfokú bíróság által megállapított tényállást és minősítést, mindketten a kiszabott büntetés enyhítése és végrehajtásának próbaidőre történő felfüggesztése céljából éltek fellebbezéssel. Az ő jogerős ítélete 1 év 3 hónap tartamú szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Ezzel szemben Aurelio és ügyvédje enyhítést kértek, ezért került a Kecskemétről a Szegedi Ítélőtáblához az ügy, de a mai napon megtartott nyilvános tárgyaláson a korábbi fellebbezésüket módosítva tartották fenn, a felmentésre irányuló indítványukat visszavonták. Hiába.

Aureliot a Szegedi Ítélőtábla immár, jogerősen 2 év 3 hónap végrehajtandó szabadságvesztéssel sújtotta, amely elől nincs kibúvó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.