Bulvár

Vajon csókolja-e még egymást valaha Andy és Timi?

Vajon csókolja-e még egymást valaha Andy és Timi?

2018. február 12., hétfő
Vajon csókolja-e még egymást valaha Andy és Timi?

Valami egészen biztosan megváltozott Andy Vajna és felesége Timi kapcsolatában. A szombati Story Gálán ugyanis Andy meseszép titkárnőjével Ágival jelent meg.

2017 májusában, még vígan bolondozott egymással Cannes-ban Andy és Timi. Fotó: Körmendi Gábor

Csak a sajtó számára volt ismeretlen az a csinos barna hajú hölgy, aki Andy Vajna oldalán csillogott a szombat esti Story Gálán, akik azonban ismerik a filmpápa környezetét, tudták a kísérő nem más, mint Ági Andy legközvetlenebb munkatársa. Az Amerikában élő feleség, Timi többször is nem tetszését fejezte ki az Instagramon Ági miatt, mint hozzászólásában fogalmazott:

Andy kísérője több, mint titkárnő.

A két nő már évek óta ismeri egymást, többször előfordult az is, hogy mindketten elkísérték külföldi útjára Andyt. Sőt információink szerint Ági és Timi barátnők is voltak, sokat buliztak együtt. Most azonban úgy tűnik, Ági észrevette a repedéseket a producer és felesége kapcsolatában:

Timi lényegében csak a közösségi médiában kommunikál, és alig tölt időt férjével, inkább utazgat. Ez sodorhatta egymás karjaiba a főnököt (Andyt) és a beosztottját (Ágit).

Nem ez lehet az első szerelem a világtörténelemben, ami munkatársak között szövődik.

Timi nem szül gyereket sem?

- Timike, akkor már nem is fogsz Andynek gyermeket szülni - kérdezte Timi egy követője a feleséget, mire Vajnáné annyit írt: hát, nem.

Minglik

Most hivatalosan annyit tudunk, hogy a férj és a feleség mingli kapcsolatban élnek, azaz együtt vannak szeretik egymást, de nagy szabadságot adnak egymásnak a magánéletben. Kérdés, ebbe belefér-e, hogy Andy Ágizzon és azt sem tudni, hogy a férj meddig tűri, hogy az instán szexiző Timi csak utazgasson a világban, ahelyett, hogy Andy Vajnával töltené szabad pillanatait. Biztosak vagyunk benne, hogy egy jó ideig ettől lesz hangos mostanában a bulvársajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.