Bulvár

Legyél Te a kisoroszlán névadója - ameddig még itt van

Legyél Te a kisoroszlán névadója - ameddig még itt van

2017. november 10., péntek
Legyél Te a kisoroszlán névadója - ameddig még itt van

Ha elég kreatív vagy, az ötleted alapján nevezhetik el a fehér oroszlán bébit a Szegedi Vadasparkban.

Ismét névadó pályázatot hirdet a vadaspark, ahol már várják a fantáziadús, de egyben jól is hangzó javaslatokat. Bármennyire is elmennél ebbe az irányba, de nem cuki név kell, mivel a kölyök egyszer felnőtt nő lesz. Hosszú, nehezen kiejthető ötletek sem nyerők, hiszen ezen a néven kell majd sokszor szólítaniuk őt a gondozóiknak. Induljon hát a fejtörés, nevezd el Te a vadaspark első oroszlánját! Ha eszedbe jut valami, akkor a következő e-mail címre lehet küldeni (Facebook és telefon kizárva): info@zoo.szeged.hu, a következő hét végéig, vagyis november 19-ig. A nyertes beküldőt állatkertes ajándékcsomaggal jutalmazzák. A SZEGEDma a hét elején látogatta meg a kis ragadozó bébit, fotók és videó

ITT

! Aki már nem sokáig marad a városban, elviszik ugyanis más állatkertbe.

Elviszik Szegedről a szopizó fehér oroszlánt + VIDEÓ

Anyukája tíz nap után megunta a szoptatást, de azért szépen fejlődik a két és fél héttel ezelőtt született fehér oroszlán kislány a Szegedi Vadasparkban. Ebéd közben látogattuk meg a kis jövevényt, akit gondozói nagy szakértelemmel etettek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.