Bulvár

Vérre van szüksége a Mórahalom csatárának

Vérre van szüksége a Mórahalom csatárának

2017. szeptember 30., szombat
Vérre van szüksége a Mórahalom csatárának

Csütörtökön sodort el egy személyautót a vonat Hódmezővásárhely és Szeged között. Mint később kiderült, a baleset súlyos sérültje a Mórahalom VSE csatára, aki a balesetben rengeteg vért veszített, ezért családja segítséget kér.

A balesetet szenvedett játékos családja, barátai és ismerősei a Facebookon kérnek segítséget: irányított véradással 0 Rh pozitív vércsoportú donorokat toboroznak. Bármelyik véradó állomáson lehet vért adni. A Vöröskereszt szombaton 10 és 12 óra között vár minden segíteni szándékozót véradásra, a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Házba, valamint Tápén, a Heller Ödön Művelődési Ház tájékoztatása szerint 11-14 óráig lesz véradás.

Ahogy azt korábban megírtuk

, csütörtökön délután egy személyautó és egy motorvonat ütközött össze Hódmezővásárhely határában, a Bordás utcai vasúti átkelőnél. A balesetben csak a sofőr sérült, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a jármű roncsai közül. A 33 éves fiatalembert mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.